29 maj

Hej, vi drog en sväng med Emils båt idag.
Galen fiskekärlek.    
Två stycken monstergäddor, och en fiskkär Emil.

28 maj

Hallå, idag så cycklade jag och min flickvän ner till vattnet och hon solade lite medan jag kastade några kast. Vi lyckades få en liten gädda iallafall. Måste lägga till att det var utan tafs!
    
         


27 maj

Hej, idag har jag inget speciellt att lägga upp. Här är åter igen några gäddor och en brax iallafall.
Kanske börjar tröttna på gäddbilder, men vi försöker så gått det går med gös, abborre och annan fisk.

                        
Måste bara lägga till att posen på braxbilden är någon utöver det vanliga.

26 maj

Hej, vi tog igen från gårdagens skräll och fiskade abborre på nytt.
Denna gång med resultat. Till en början så drog jag och Söderblom ut och jiggade några fina borrar, sen kom Max med en gipsad hand och tog död på abborrfisket.

Max med sin gipsade hand.


Ludde lyckades fånga två borrar på samma drag.
Här är några av de andra abborrarna:
                                   När abborfisket inte fungerade så provade vi några kast efter gädda, efter att vi haft några efterföljande gäddor så lyckades jag lura den här gäddan på 1.7 kg.

25 maj

Hi, idag så skulle de bli lite fiske efter abborre men de gick åt pip-svängen, vi provade det mesta men det fungerade bara inte idag. Men jag såg iallafall ett rådjur som krossade vattnet. Här är lite diverse bilder.

    
Kanske lite svårt att se men här simmar iallafall rådjuret över.


Ingen abborre ville suga i sig den mumsiga löjan men ett gäng musslor tog en smakbit.

Kan ju passa på att lägga upp premiärfiskarna fiskarna för i år.
(En del har varit med tidigare)
    
Lyckligt lottat så fångade jag första fisken av alla en fin gädda på 4.0 kg, därefter Ludde på en stadig 0.5 kgs och Söderblom med en fin 5.0 kg och tillsist Max med sin 3.5 kgs


Måste bara avsluta med att meddela att regnbågen blev kvällens middag, en riktig höjdare.


23 maj

Hej, vi kunde inte riktigt hålla oss med att åka till laxsjön så vi drog dit idag.
Här är lite bilder från idag.

    
Det var en helt underbar eftermiddag som vi hade framför oss.

    
Efter att Söderblom fimpat 3 fiskar så lyckas tillslut Max landa denna skönhet på ca 1kg.
Några kast innan så fick Max botten men lossnade, sen botten igen, men lossnade. När han vevade upp så hade han fått med sig två stycken drag.

    
Lite senare fram emot kvällen så lyckades jag meta upp denna regnbåge på 2.5 kg (Nytt personbästa).
Detta efter en ganska dramatisk stund, efter att jag hade bytt till mete så slängde jag i metreven och kände att det började dra ihop sig för ett toabesök, så jag hittade en bajamaja och la en nr 2. Samtidigt som detta hände så hade regnbågen tagit mitt agn, och när jag var klar på muggen efter kanske 10 minuter så ligger mitt spö och drar ut lina. Med kanske 25 meter lina kvar så börjar jag veva in, och märker att regnbågen har simmat under en bro och in i vassen. Efter en hel del stökande så lyckas jag tillslut få ut den ur vassen och ett nytt personbästa var ett faktum. 


Max fixade en till regnbåge på 2.33kg vilket ger ett nytt personbästa.
Detta var även det en ganska dramatisk fångst. Precis vid land så lossnade den och sprattlade sig ner till stenarna vid kanten. Det gör förstås Max också och med knäna och fötterna i vattnet så lyckas han iallafall fånga fisken och tar den till säkerhet längre upp på land. I munnen på den så fanns det en metrev från en tidigare fiskare som inte lyckas fånga den.

              
Ludvig och Söderblom med båda tappade fiskar förblev fisklösa, solen började gå ner och klockan började rusa. Med två nya personbästan och en underbar eftermiddag så körde vi hem till Ekerö igen.

P.S. Vi hade tänkt att försöka oss på lite abborre och eventuellt gös framöver så ni kan förvänta er mer omväxling i bloggen!!

22 maj

Hey, jag och Max drar troligen till laxsjön på måndag så ni kan hålla tummarna för lite ädelfisk. Men iallafall så lägger jag upp lite fler bilder. Shu.

                                  


21 maj

Tjo, lägger upp lite random fiskebilder från i vår.
Årets filmtips är Gäddfeber, en riktig måste-film för alla fiskare!
Imorgon så kommer det upp lite till nya bilder.

                             

Annars så behöver jag lite hjälp med att fixa lite design och så på bloggen, kan ju adda robin-hellstrand@hotmail.com och langa lite hjälp.


20 maj

Tja, måste ju lägga upp lite bilder på fiskar också.
Här är några personbästan och lite annat vårsnask. 


                   
Bröderna Modin har fått en del fina "jeddor" på vårkvisten:  Ludvig metade upp sitt personbästa med hjälp av en sarv, gäddan vägde 5.8 kilon. Nästa är en fin vårgädda på 3.2 kg. Max trollade upp sin största gädda på 4.2 kg. Sist så har vi en lycklig grabb med en 3.5 kilos gädda.

                   
Jag fiskade upp två underbara gäddor i helgen, person bästa 4.5 kg (96 cm). Får tacka Emil Torlén för att jag fick prova hans spö (man skymtar hans frippa i bakgrunden). Nästa metades upp och vägde 3.0 kg. Söderblom har väntat in de riktigt stora gäddorna, på bilden i mitten så sitter han med sin första fisk för våren, en gyllende gädda på 5.0 kg. Sen monster krokodilen på nästa två bilder är den största han har fått i vårat sällskap. Med sitt gigantiska huvud så vägde den 7.8 kg.

RSS 2.0